دیتکو - لوگو
Search
Close this search box.

داده‌های تازه نشان می‌دهد امسال رکورد کلاهبرداری‌ها و هک‌های ارزهای دیجیتال شکسته می‌شود

فهرست عنوان محتوای صفحه

[ad_1]

کلاهبرداری و هک پلتفرم‌های مختلف داستان تازه‌ای در حوزه ارزهای دیجیتال نیست، با این حال هر بار که خبرهای از این دست را می‌شنویم، تعجب می‌کنیم! داده‌ها نشان می‌دهد که با شروع بازار صعودی، تعداد هک‌ها و کلاهبرداری‌های حوزه ارزهای دیجیتال بیشتر می‌شود. سال ۲۰۲۱ هم تا به اینجا یکی از سال‌های صعودی برای بازار ارزهای دیجیتال بوده است. گزارش‌های تازه حاکی از آن است که انتظار می‌رود کلاهبرداری‌ها امسال رکوردهای پیشین خود را بشکند.

به گزارش نیوزبی‌تی‌سی، با افزایش قیمت ارزهای دیجیتال در ماه‌های اخیر، تعداد کلاهبرداری‌ها هم بیشتر شده است. افزایش قیمت به‌عنوان یک عامل تحریک‌کننده برای کلاهبرداران و هکرها عمل می‌کند؛ چراکه در این صورت پول بیشتری به جیب می‌زنند. در همین راستا، داده‌های تازه پیش‌بینی می‌کنند که در سال جاری شاهد ثبت رکوردی تازه در امر کلاهبرداری‌ها و حملات هکرها خواهیم بود.

رکورد پیشین در این زمینه مربوط به سال ۲۰۲۱ است. در سال گذشته ۳۲ پرونده کلاهبرداری و هک به‌صورت رسمی ثبت شد و انتظار می‌رود این عدد در سال جاری بیشتر شود. طی هشت ماه گذشته، ۳۲ حمله و کلاهبرداری به‌صورت رسمی ثبت شده است و هنوز شش ماه دیگر تا پایان سال جاری باقی مانده است. از سوی دیگر وضعیت صعودی بازار احتمال بیشتر این اتفاقات را بیشتر می‌کند .

داده‌های کریپتو هد (Crypto Head) نشان می‌دهد که از سال ۲۰۱۷ تا به حال، هر سال شاهد افزایش حملات و کلاهبرداری‌ها در حوزه ارزهای دیجیتال بودیم؛ با تکیه بر همین داده‌ها می‌توان گفت که جای تعجب ندارد که امسال هم آمارها با افزایش همراه شود. در سال ۲۰۱۶ تنها ۵ پرونده کلاهبرداری و هک به‌صورت رسمی ثبت شد و این میزان در سال ۲۰۱۷ به ۲۱ پرونده رسید.

به‌علاوه حملات و طرح‌های کلاهبرداری با مهارت بیشتری اجرا می‌شوند و پیش‌بینی می‌شود تعداد آنها به ۳۸ مورد برسد. در حال حاضر هکرها و مهاجمان از ابزارهای پیشرفته‌تری استفاده می‌کنند که ره‌گیری و دستگیری آنها را دشوارتر می‌کند.

به‌طور میانگین، تنها در سال ۲۰۱۷، مهاجمان ۲۲۳.۵ میلیون دلار سرقت کردند. در آن سال ۴.۷ میلیارد دلار از طریق کلاهبرداری و سرقت عاید مجرمان شد که در نوع خود یک رکورد به حساب می‌آید.

علیرغم افزایش آمار تعداد کلاهبرداری‌ها و هک‌ها در سال ۲۰۲۰، حجم سرمایه‌های سرقتی ۱.۸ میلیارد دلار برآورد شده است. طبق تخمین‌ها، تا به اینجای سال جاری میلادی، ۲.۹ میلیارد دلار سرمایه از کاربران به سرقت رفته است. هک ۶۱۰ میلیونی پالی نتورک بزرگترین هک سال ۲۰۲۱ بوده است.

در این حملات، تمرکز مهاجمان روی سرقت ارزهای دیجیتال شاخص بازار بوده است؛ چراکه نقدکردن آنها بسیار ساده‌تر از دیگر ارزهاست. چیزی در حدود یک‌سوم این رخنه‌های امنیتی با هدف سرقت ارزهایی نظیر بیت کوین و اتریوم بوده است؛ ۱۲.۸ درصد موارد هکرها برای به دست آوردن اتریوم اقدام به حمله کرده‌اند. ۹.۲ درصد مواقع هم هدف هکرها ارزهای ناشناخته بوده است و ۷.۴ درصد مواقع توکن‌های مبتنی بر ERC20 مد نظر مهاجمان بوده است.

[ad_2]

لینک منبع

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زنجیره تامین نیازها
[the_ad id="9960"]

برای درخواست مشاوره رایگان، از ساعت 8 الی 22 تماس بگیرید.

09338752044