[ad_1]
استراتژیست ارشد بلومبرگ معتقد است که بازگشت قیمت بیت کوین به ۶۰,۰۰۰ دلار محتملتر از سقوط آن به سطح ۲۰,۰۰۰ دلار است. این استراتژیست که به واسطه پیشبینیهای صعودیش در مورد بیت کوین شناخته میشود، از ممنوعیتهای اخیر چین بهعنوان یک عامل فاندامنتال صعودی نام برده است.
به گزارش کوین تلگراف، مایک مکگلون (Mike McGlone)، استراتژیست ارشد بخش محصولات بلومبرگ، معتقد است که بازگشت قیمت بیت کوین به ۶۰,۰۰۰ دلار محتملتر از شکسته شدن حمایت ۳۰,۰۰۰ دلاری و سپس سقوط قیمت تا سطح ۲۰,۰۰۰ دلاری است.
بر اساس تصویری که اریک بالچوناس (Eric Balchunas)، تحلیلگر ارشد صندوقهای قابل معامله در بورس (ETF) بلومبرگ، از تحلیل مکگلون منتشر کرده است، استراتژیست بلومبرگ روند پیش روی قیمت بیت کوین را با شرایط سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ مقایسه کرده است.
به گفته مکگلون، در سال ۲۰۱۸ قیمت بیت کوین پس از تجربه یک سقوط ۸۰ درصدی، وارد یک فاز تثبیتی طولانی مدت در نزدیکی سطح ۴,۰۰۰ دلار شد، اما یک جهش ناگهانی در سال ۲۰۱۹ قیمت این ارز دیجیتال را در برخی صرافیها به نزدیکی ۱۴,۰۰۰ دلار رساند.
مکگلون که به واسطه پیشبینیهای صعودی خود شناخته میشود، گفته است قیمت بیت کوین که از ماه مه (اردیبهشت) در محدوده ۳۰,۰۰۰ دلار در حال نوسان است، میتواند پس از رسیدن به مقاومت ۶۰,۰۰۰ دلاری یک روند صعودی شگفتآور دیگر را آغاز کند.
مکگلون گفته است:
به نظر میرسد آن دسته از فروشندگان بیت کوین که رویکرد کوتاهمدت دارند، زمانی که قیمت با فاصله ۳۰ درصدی در حال تثبیت زیر میانگین متحرک ۲۰ هفتهای (MA20) است، بیشتر میشوند، چرا که [تثبیت قیمت در این سطح] به آنها این فرصت را میدهد تا برای نگهداری بلندمدت خرید کنند.
سه میانگین متحرک کلیدی
چرخههای صعودی و نزولی بیت کوین معمولاً حول محور سه میانگین متحرک اصلی شکل میگیرد؛ میانگین متحرک نمایی (EMA) ۲۰ هفتهای (خط سبز درون نمودار)، که بهعنوان حمایت و مقاومت موقت قیمت عمل میکند، میانگین متحرک ساده ۵۰ هفتهای (خط آبی درون نمودار) و میانگین متحرک ساده ۲۰۰ هفتهای (خط نارنجی درون نمودار).
همان طور که در نمودار نمایش داده شده است، در جریان روندهای صعودی، قیمت بیت کوین معمولاً بالای این ۳ میانگین متحرک کلیدی قرار میگیرد. در همین حال، در روندهای نزولی، قیمت بیت کوین پایینتر از میانگین متحرک نمایی ۲۰ هفتهای و میانگین متحرک ۵۰ هفتهای نوسان میکند.
میانگین متحرک ساده ۲۰۰ هفتهای معمولاً آخرین حمایت در بازار نزولی است. تاکنون بیت کوین ۲ بار به خط نارنجی درون نمودار برخورد کرده است و هر بار پس از برخورد قیمت با این سطح به شدت رشد کرده است. برای مثال، بازگشت قیمت از سطح میانگین متحرک ساده ۲۰۰ هفتهای در سال ۲۰۱۸، در ادامه با رسیدن قیمت بیت کوین به اوج ۱۴,۰۰۰ دلاری همراه شد.
در موردی مشابه، در مارس ۲۰۲۰ و همزمان با سقوط قیمت بیت کوین که تحت تأثیر همهگیری ویروس کرونا شکل گرفته بود، این خط بهعنوان حمایت ظاهر شد و در ادامه قیمت از کف ۳,۸۵۸ دلاری به اوج تاریخی ۶۵,۰۰۰ دلاری رسید.
بیت کوین اکنون در آستانه سومین سقوط خود به زیر این خط روند از سال ۲۰۱۸ قرار دارد. قیمت این ارز دیجیتال میانگین متحرک نمایی ۲۰ هفتهای را پس از رسیدن به قیمت ۳۹,۰۰۰ دلار شکست و اکنون میانگین متحرک ساده ۵۰ هفتهای که در نزدیکی ۳۲,۲۰۰ دلار واقع شده، قیمت را حمایت کرده است. اگر چرخه قدیمی در حال تکرار شدن باشد، میتواند در ادامه منجر به سقوط قیمت به سطح میانگین متحرک ۲۰۰ هفتهای در ۱۴,۰۰۰ دلار شود.
با این حال مکگلون معتقد است که قیمت میتواند به سرعت باز گردد. او در اظهار نظری تعجببرانگیز از ممنوعیتهای اخیر چین بهعنوان یک عامل فاندامنتال صعودی نام برده است.
همچنین بخوانید: چگونه از میانگین متحرک ساده و نمایی برای ترید استفاده کنیم؟
تتر سهم خود را میگیرد
دولت چین در ماه مه (اردیبهشت) تمامی فعالیتهای مرتبط با ارزهای دیجیتال را به طور کامل ممنوع اعلام کرد. این تصمیم مانعی بر سر راه فعالیتهای مرتبط با استخراج ارزهای دیجیتال شد و ماینرهای چینی را مجبور کرد تا فعالیتهای خود را متوقف کنند و یا این که دستگاههای خود را به کشورهای دیگر انتقال دهند. در پی این ممنوعیتها قیمت بیت کوین هم سقوط گستردهای را تجربه کرد.
با این وجود، مکگلون ممنوع شدن نرمافزارهای منبعباز ارز دیجیتال در چین را بهعنوان مانعی برای رشد اقتصادی این کشور معرفی کرده است. استراتژیست بلومبرگ روز جمعه با انتشار توییتی شاخصی را منتشر کرد که حجم و ارزش بازار قابل توجه داراییهای دیجیتال مبتنی بر دلار را به نمایش گذاشته بود که تتر را هم شامل میشد.
مکگلون در توییت خود به مقایسه تقاضای رو به رشد نسخههای دیجیتال دلار و قیمت دلار آمریکا در برابر یوان چین پرداخت. این در حالی است که مقیاس لگاریتمی نوسانات ارزش بازار این دو دارایی در فاصله بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ زیر خط پایه صفر بوده و این یعنی یوان چین در حال از دست دادن ارزش خود در برابر دلار آمریکا بوده است.
زمانی که این معیار به بالای سطح صفر بازگشت، نشانه رشد موقت ارزش یوان در برابر دلار آمریکا بود. با این حال این رشد در مقایسه با تتر که ارزش بازار آن ۴۰ درصد از خط روند صفر فاصله گرفته، بسیار کوچک به نظر میرسد.
مکگلون نوشته است:
ممنوع شدن نرمافزارهای منبعباز ارز دیجیتال در چین ممکن است مانعی برای رشد اقتصادی این کشور باشد و معتقدیم که [این اتفاق] ارزش دلار و بیت کوین را افزایش میدهد.
علاوه بر این، پیتر کوزیاکوف (Peter Kozyakov)، بنیانگذار و مدیرعامل شبکه پرداختی بینالمللی مرکوریو (Mercuryo)، گفته است با اینکه دولت آمریکا هنوز مانند چین به طور رسمی ارز دیجیتال ملی خود را راهاندازی نکرده است، موارد جایگزین بسیاری مانند تتر، یواسدی کوین (USDC) و بایننس یواسدی (BUSD)، میتوانند یوان دیجیتال که توسط دولت چین کنترل میشود را به چالش بکشند.
کوزیاکوف گفته است:
این ارزهای دیجیتال به صورت یکبهیک با دلار پشتیبانی میشوند و همان طور که نمودار مکگلون نشان میدهد، دلار در حال پیشتازی دیجیتالی در برابر یوان چین است.
او افزود:
از آنجایی که بیت کوین در ۲۳ ژوئیه (۱ مرداد) بالاتر از ۳۰,۰۰۰ دلار معامله میشود، میتوان گفته که ممنوعیتهای چین بر قیمت تاثیر گذاشته است، با این حال عوامل فاندامنتال از سال ۲۰۱۸ تاکنون به سرعت در حال رشد هستند و این بهخاطر شکلگیری احساس فومو در میان سرمایهگذاران نهادی است. بیت کوین باید تا پایان سال به ۵۰,۰۰۰ دلار برسد.
اقتصاد چین به رشد خود ادامه میداد
یوری مازور (Yuriy Mazur)، تحلیلگر ارشد صرافی «CEX.IO»، با نظر مکگلون مخالف است. او گفته است شکوفایی اقتصاد چین با ارزهای دیجیتال یا بدون ارزهای دیجیتال ادامه مییابد و این موضوع هیچ ارتباطی با افزایش تقاضا برای داراییهای دیجیتال ندارد.
مازور گفته است:
دولت چین بسیار باهوشتر از آن است که بخواهد چیزی را از دست دهد که جهان برای آن ارزش قائل است. بنابراین انتظار میرود که [در آینده] اقدامات قابل توجهی را برای راهاندازی یک ارز دیجیتال با پشتوانه یوان انجام دهند، [ارزی] که بهطور کامل بر آن کنترل دارند.
[ad_2]
لینک منبع